Barda başlayan kavga cinayetle bitti

Gaziantep'te sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan 6 çocuk babası şahıs hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralanan 1 kişi de hastanede tedavi altına alındı.

*

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'ndaki bir barda Arif Görgün ve Aziz C. ile Muhittin ve Abdullah Y. arasında gece geç saatlerde çıkan alacak verecek kavgası cinayetle bitti. İddiaya göre, tartışmanın ardından bardan ayrılan Arif Görgün (44) ve Aziz C. evlerinin önüne geldiği sırada bulundukları otomobil kurşun yağmuruna tutuldu. Daha sonra arabadan inip kaçmaya çalışan Arif Görgün ve Aziz C. saldırganlar tarafından tekrar kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıyı yapan kişi ya da kişiler olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, silah seslerine uyanan mahalle sakinleri dışarı çıktı. Ağır yaralanan 6 çocuk babası Arif Görgün özel bir otomobille kaldırıldığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Aziz C.'si acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Arif Görgün'ün cenazesi hastane morgunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Acı haberi duyan Arif Görgün'ün yakınları hastane bahçesinde gözyaşlarına boğuldu. Ailesi tarafından hastaneden alınan Arif Görgün'ün cenazesi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesindeki köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen firari şahısları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İHA