Bardaki hesap tartışması ölüm getirdi

Bayrampaşa'da ki bir müzikholde yaşanan hesap tartışmasında darp edildiği öne sürülen Nesim Koç (36), yoğun...

Bayrampaşa'da ki bir müzikholde yaşanan hesap tartışmasında darp edildiği öne sürülen Nesim Koç (36), yoğun bakımda 10 gün kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili güvenlik görevlileri İbrahim K. (25) ile Yaşar Ö. (36) gözaltına alınırken müzikholün sahibi Zeki Ç. ise her yerde aranıyor.
Terazidere Mahallesi Esenler Caddesi Adres Müzikol'de 22 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen olayda, başka bir müzikholde güvenlik görevlisi olan Nesim Koç(36) arkadaşlarıyla birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. Nesim Koç, eğlencenin sonunda hesap için garsona 150 lira bırakarak oradan ayrıldı. Bir süre sonra mekanın sahibi Zeki Ç., Nesim Koç'u telefonla arayarak hesabı eksik bıraktığını söyledi. Bunun üzerine, müzikhole geri gelen Nesim Koç ile Zeki Ç. arasında hesap yüzünden tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Nesim Koç, mekan sahibi Zeki Ç. ile güvenlik görevlileri İbrahim K. ve Yaşar Ö. tarafından sopalarla feci şekilde dövüldü. Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Nesim Koç, 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.
Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, güvenlik görevlileri İbrahim K. ve Yaşar Ö.'yü Bayrampaşa'da yakalayarak gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları yapılan İbrahim K. ile Yaşar Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
Cinayetin faillerinden biri olduğu belirlenen müzikholün sahibi Zeki Ç.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz