Barhal Çayı Çevresinde Altyapı Çalışmaları

Yusufeli Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan ve Barhal Çayı'nı sosyal amaçlı kullanıma açacak olan yürüyüş parkurları, dere tahkimatı ve kanalizasyon

Yusufeli Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan ve Barhal Çayı'nı sosyal amaçlı kullanıma açacak olan yürüyüş parkurları, dere tahkimatı ve kanalizasyon altyapısının yenilenmesi projesi kapsamında kanalizasyon çalışmaları başladı.

Çalışmalarına eylül ayında başlayan yüklenici firma, 800 metrelik kanalizasyon altyapısı hazırlayarak pazar yeri başlangıcından Sanayi Sitesi bitişine kadar olan kısma 15 rögar kurdu.

Toplam bin 100 metre olacak hattın 300 metrelik kısmı ise Atölyeciler Sitesi güzergahında, birinci beton köprü ile ikinci beton köprü arasında yapılacak. Kanalizasyon çalışmalarının ardından yürüyüş yolu yapımına başlanacak projenin, ocak ayında tamamlanması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yener Dedeoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz