Barış Altıntaş Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumartesi günü yapılacak Merkez İlçe seçimleri için mevcut başkan Barış Altıntaş...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumartesi günü yapılacak Merkez İlçe seçimleri için mevcut başkan Barış Altıntaş adaylığını açıkladı.

Adaylık açıklaması için parti binasında basın toplantısı yapacağı açıklanan Barış Altıntaş, partililerin yoğun ilgisi nedeniyle toplantıyı parti binası önündeki meydanda yaptı. çok sayıda partilinin destek verdiği Barış Altıntaş'ın adaylık açıklamasına CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci'de katılarak tebrik ettiler.

Adaylığını açıklayan Altıntaş, yaptığı konuşmada coşku içerisinde bir kongre yaşayacaklarını kaydetti. CHP'nin Aydın'da güçlü olduğunu belirten Altıntaş, "Ankara'da üç mevcut milletvekilimizle, Aydın'daki belediye başkanlıklarımızla, CHP'yi üst noktada tutuyoruz. Geçirdiğimiz genel seçim döneminde birlikte çalıştık. Birlikteliğimizin sayesinde başarıya ulaştık. Üyelerimizden aldığımız destekle yola devam etmek istiyorum ve üyelerimizin desteğini bekliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

'KIRGINLIK YAŞANMAMASI LAZIM'

Kongre sürecinde parti içinde kırgınlık yaşanmamasını isteyen Altıntaş, "Aile içinde önemli bir yarış bizi bekliyor. Benimle birlikte 17 arkadaşımız yönetimde görev alacak. Yüzde 33 bayan, yüzde 10 genç kotası uygulanacak. Hiç kimsenin kırgınlık yaşamaması lazım. Tek hedefimiz yerel seçimleri kazanmak" şeklinde konuştu.

'BAŞBAKANA BÜYÜKŞEHİRİN RESMİNİ HEDİYE EDERLER'

AK Parti Merkez İlçe kongresinde başkan seçilen Gökhan Ökten'in 'Başbakanımıza Aydın Belediyesi'ni hediye edeceğiz' sözlerine atıfta bulunan Altıntaş, "Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ancak resmini Başbakana götürürler" ifadelerini kullandı.

Altıntaş'ın ardından konuşan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise bugüne kadar yaptığı çalışmalar için Altıntaş ve ekibine teşekkür etti. Altıntaş'ı tekrar aday olma cesareti gösterdiği için tebrik eden Tezcan, "CHP'nin kendi içinde kavga edeceği beklentisi içinde olanların beklentileri boşa çıkacak. CHP kendi içinde kavga etmeyecek. CHP, Türkiye'de AKP iktidarının oluşturduğu iklime, emekçi, çiftçi, memuru,esnafıyla , özgürlük isteyen herkese umut olacaktır. Büyükşehir'i Başbakana hediye edecek olanlar, seçimlerden sonra yaşayacakları başarısızlık nedeniyle kendilerini paketleyip genel merkeze sunacaklar"

Reklam
Reklam

Tezcan'ın ardından konuşan CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci'de Altıntaş'a başarılar dilemesinin ardından Altıntaş, tebrikleri kabul etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: