Barış Arduç İle Eren Talu'nun Aldığı Reklam Ücreti Dudak Uçuklattı

Yakışıklı Oyuncu Barış Arduç İle Eren Talu Aynı Reklam Filminde Oynadı İki Güzel İsmin Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı

Uzun boyu ve etkileyici fiziği ile özellikle son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Deren Talu, şimdiye kadar kendisine üç diziden gelen oyunculuk teklifini geri çevirmişti. 1991 Türkiye 3’üncü güzeli Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, sonunda bir projeye evet dedi ve kamera karşısına geçti. Amerika’da oyunculuk eğitimi gören Deren Talu bir bankanın reklam filminde ‘Kiralık Aşk’ın Ömer’i Barış Arduç ile kamera karşısına geçti. Posta’nın haberine göre Barış Arduç reklam filminden 1 milyon TL alırken Deren Talu’ya 100 bin TL ödenmiş.

Reklam
Reklam

Kiralık Aşk dizisi ile genç kızların gönlünde taht kuran Barış Arduç, Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gibi isimlerden sonra banka reklamları için kamera karşısına geçen son isim oldu. Geçtiğimiz akşam izleyiciyle buluşan reklamların bir de sürprizi vardı.

Reklamda yakışıklı oyuncuya eşlik eden iki genç kızdan biri Defne Samyeli'nin magazin basınında isiminden çok söz ettiren kızı Deren Talu'dan başkası değildi. Dikkatli gözlerden kaçmayan bu detay Deren Talu'yu televizyonda görmek isteyenleri sevindirirken genç kız için bundan sonra dizi tekliflerinin gelip gelmeyeceğini ise zaman gösterecek.