Barış Arduç'tan muhteşem Karadeniz türküsü

Kiralık Aşk'ın yakışıklı ismi Barış Arduç, çocuklar adına düzenlenen TEGV'e damga vurdu. Kazım Koyuncu'nun Nayino şarkısını seslendiren Barış Arduç, gönülleri bir kez daha fethetti.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) 20. yılında Türkiye'nin yıldızlarını ve çocukları aynı sahnede buluşturdu. Cem Davran ve Burçin Terzioğlu'nun sunumuyla gerçekleşen gece Kanal D ekranlarında yayınlandı. Kiralık Aşk'ın yakışıklı yıldızı Barış Arduç ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'i Deniz Çakır,Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın bu seneki kutlamasının en çok konuşulan iki ismi oldu. Emre Karayel, Gupse Özay, Gökçe Bahadır, Kanbolat Görkem Arslan, Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin gibi bir çok ünlü sanatçının konuk olduğu gecede Barış Arduç 'Nayino', Deniz Çakır ise 'Sen Benim Şarkılarımsın' performansıyla herkesi büyüledi. İkilinin büyük beğeni olan performansları, sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. TEGV 20. yıl kutlamasında; Ataberk Mutlu, Barış Arduç, Celil Nalçakan, Evrim Alasya, Emre Kınay, Tolga Sarıtaş, Mert Fırat, Cem Cücenoğlu, Deniz Çakır, Emel Çölgeçen, Erkan Kolçak Köstendil, Emre Karayel, Gupse Özay, Gökçe Bahadır, Kanbolat Görkem Arslan, Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin sahnede performans sergiledi. Yıldızlar şarkılarını Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası eşliğinde seslendirdiler. Pek çok ünlü ismin konuk olduğu gecede TEGV için 80 bin Türk Lirası bağış toplandığı açıklandı.

DENİZ ÇAKIR VE BARIŞ ARDUÇ'A MESAJ YAĞDI

Gecenin en çok alkış alan iki ismi Barış Arduç ve Deniz Çakır'a Twitter üzerinden de yorum yağdı. İşte, sosyal medya kullanıcılarının yorumları!

"#TEGV konserinde en iyiler Barış Arduç, Deniz Çakır.", "Deniz Çakır sadece oyunculuğuyla değil söylediği şarkıyla da beni benden aldı.", "Görüntü güzel, ses güzel. Daha ne olsun?@denizCkr", "Barış Arduç'un sesine bayıldım umarım #KiralıkAşk'ta Defne'ye de bir şarkı söyler."

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamış, özellikle genç kızların hayranlığını kazanmıştır.

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

31 Aralık 1981'de doğan Deniz Çakır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Deniz Çakırbir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilendi ve böyle oyuncu olmaya karar verdi. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. İlk televizyon deneyimini Kadın İsterse deki Alev rolüyle yaşadı. Asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yaşayan Deniz Çakır, bu rolü sayesinde İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Dram ödülü kazandı. Yine aynı rol ile başta Bulgaristan ve Azerbaycan olmakla hayranlar kazandı. Pek çok filmde seslendirme de yapan başarılı oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katılmış, bir sezonluk performanstan sonra ayrılmıştır. Deniz Çakır şimdiler Atv'nin fenomen olma yolunda hızla ilerleyen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem karakterine hayat vermektedir.

Anahtar Kelimeler: