Barış Ataş Adanaspor Kampına Katıldı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un Trabzonspor’dan transfer ettiği Barış Ataş takımın Antalya'daki kampına katılarak...

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un Trabzonspor’dan transfer ettiği Barış Ataş takımın Antalya'daki kampına katılarak çalışmalara başladı.

Sabah yapılan antrenmanda takım arkadaşları ile tanışan Barış, uyum sorunu yaşamayacağını söyledi. Barış, "İlk yarıda izlediğim maçlarda takımın mücadelesine hayran kalmıştım. Zor denilen birçok maçı kazanarak puan sıralamasında önemli bir noktaya gelindi. İkinci yarı daha zor geçecek. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Ara transferde takıma katılan oyuncular olarak takıma daha fazla katkı koymak zorundayız. Allah yardımcımız olsun’" dedi.

Reklam
Reklam

Takımda bütün oyuncuların birbirleriyle diyaloglarının üst düzeyde olduğunu belirten Barış, "Adanaspor’da kadroda bulunan tüm futbolcuların birbirilerine duydukları saygı ve sevgi örnek teşkil edecek durumda. Bu uyumun sahaya yansıyacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızda kendi evimizde oynayacağımız maçlarda bizleri yalnız bırakmayacaktır .Herkes üzerine düşeni yaparsa başarı da kendiliğinden gelecektir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: