Barış Manço Caddesi, sahura kadar çalışılarak yenilendi

Kayseri merkez Kocasinan ilçesinde bulunan Barış Manço Caddesi’ndeki yenileme çalışmaları, ekiplerin gece sahura kadar çalışması...

Kayseri merkez Kocasinan ilçesinde bulunan Barış Manço Caddesi’ndeki yenileme çalışmaları, ekiplerin gece sahura kadar çalışması sonucu Ramazan Bayramı öncesinde tamamlandı.
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, ulaşım arterlerini rahatlatacak yeni cadde yapımına ve mevcutları da yenileme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda bütün alt yapısıyla birlikte yenilenen Barış Manço Caddesi’nin Ramazan Bayramı öncesi hizmete açıldığını belirten Yıldız, “Bu cadde Kayseri’nin önemli geçiş noktalarından biridir. Temmuz ortasında mahalle sakinleriyle bir toplantı yapıp projemizi anlatmış, Ramazan Bayramı öncesinde çalışmaları bitireceğimizin sözünü vermiştik. Yenileme işlerinin tamamlanması için sahura kadar çalıştık. Sarsıntıyı absorbe eden mastik asfalt serdik.” dedi.
Çalışmalar kapsamında Barış Manço Caddesi üzerindeki elektrik şirketi direkleri ve telleri yeraltına aldı. Kaski içme suyu ve kanalizasyonu tamamlandı. Kaygaz eksiklerini giderdi. Emniyet Müdürlüğü MOBESE hattını kurdu. Kocasinan Belediyesi de yolun alt yapısını, yaya yolunu, refüjlerini, otoparklarını ve asfaltı yeniledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz