Barış Manço Kepez'de Anıldı

Barış Manço, ölümünün 14. yılanda Kepez'de anıldı.

Barış Manço, ölümünün 14. yılanda Kepez'de anıldı.

Kepez Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 1999 yılında vefat eden ünlü sanatçı Barış Manço'yu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlediği konser ile andı.

"Barış Manço Anma" konserini, Kepez Belediye Başkan Vekili Serhat Demir, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli izledi. Gösteride sahne alan Murat Evren ve orkestrası, Barış Manço'nun, "Hatırlasana, Gül Pembe, Kol Düğmeleri, Gamzedeyim, Gönül Ferman Dinlemiyor, Anlıyorsun Değil mi, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Dağlar Dağlar, Ben Bilirim" gibi şarkılarını seslendirdi.

Reklam
Reklam

Demir, burada yaptığı konuşmada, Kepez Belediyesi olarak sanatçı Barış Manço'yu 14. ölüm yılında birbirinden değerli şarkılarıyla andıklarını söyledi.

Barış Manço'nun dönemine yetişemeyen bu günün çocuklarının bile onun şarkılarını ezbere bildiğine dikkat çeken Demir, "Büyük bir sanatçı olmanın gereği de bu olsa gerek" dedi.

Demir, Murat Evren ve orkestrasına çiçek takdim ederek, konser için teşekkür etti.

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz