Barış Sürecini İzleme Komisyonu'ndan Baro Ziyareti

Ağrı'da Demokratik Toplum Kongresi (DTK) öncülüğünde oluşturulan Barış Sürecini İzleme Komisyonu, Baroyu ziyaret etti.

Ağrı'da Demokratik Toplum Kongresi (DTK) öncülüğünde oluşturulan Barış Sürecini İzleme Komisyonu, Baroyu ziyaret etti.

BDP İl Başkanı Halef Keklik, DTK Daimi Meclis Üyesi Mehmet Hanifi Demir, Tabipler Odası Başkanı Heval Bozdağ, Eğitim-Sen Şube Başkanı Rıdvan Aydın, İnternet Yayıncıları Derneği Şube Başkanı Nihat Aydın, Baro Başkanı Ali Artuk ile bir süre görüştü.

Artuk, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, ülkenin özellikle geçmişini sorgulayan, geçmişiyle hesaplaşma adına hukuksal ve demokratik sorunlarını çözme noktasında önemli yol haritası belirlediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Artuk, "Yerel dinamikler olarak sürece nasıl katkı sağlayabileceğimizi ve toplumun desteğini daha yükseğe çıkarmak için neler yapabileceğimizi görüştük. Hepimiz süreçten umutluyuz, inşallah güzel yarınlar bizi bekliyor" dedi.

Muhabir: Fatma Güven / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: