Barış'ın hayati tehlikesi devam ediyor

Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, hastaneye getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonları durmuş olan Barış Akarsu'nun tedavisi yoğun bakım servisinde yapılıyor.

Kafatasında kırıklar ve beyninde yaygın ödem oluştuğu tespit edilen Akarsu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği ve durumunda bir değişiklik olmadığı belirtildi.

Akarsu'nun televizyon dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi, 3 gündür Barış Akarsu'nun sağlığına kavuşması için dua ettiğini belirterek, "Onun sağlığına kavuşacağına inanıyorum. Sevenlerinden onun için dua etmelerini istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Barış Akarsu'nun sevenleri ile yakınları, 3 gündür Özel Bodrum Hastanesinin girişinde bekliyorlar.Hastane önünde bekleyen sanatçı Haluk Levent, Barış Akarsu'nun sağlığına kavuşuncaya kadar hastanenin önünden ayrılmayacağını ifade ederek, "Barış'ın sevenleri onun için sürekli dua ediyorlar. Onu 3 gündür yalnız bırakmıyorlar" diye konuştu.

AA