'Barışın Renkleri' Albümü Ilk Kez Bursa Kitap Fuarı'nda

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin kaleme aldığı şiirlerin 12 ülke sanatçısı tarafından bestelenip, yorumlandığı albüm ilk kez...

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin kaleme aldığı şiirlerin 12 ülke sanatçısı tarafından bestelenip, yorumlandığı albüm ilk kez Bursa Kitap Fuarı'nda satışa çıktı. Rise Up-Colors of Peace (Kalk Yiğidim-Barışın Renkleri) isimli albüm, yoğun ilgi görüyor.

Nil Prodüksiyon’un dünyanın önde gelen müzik şirketi Universal Müzik’le işbirliği yaparak çıkardığı Rise Up-Colors of Peace (Kalk Yiğidim–Barışın Renkleri) albümü, Kaynak Kültür Standı'nda sevenleri ile buluştu.

Fuarın ilk günü kısa sürede tükenen albüm, büyük talep görüyor. Kaynak Kültür Yayın Grubu Yurt İçi Fuarlar Yöneticisi Halil Aydın, albüm ilk kez 11. Bursa Tüyap Fuarı’nda satışa sunulduğunu ve çok büyük ilgi gördüğünü dile getirdi. Aydın, şunları ifade etti: "Bu CD'nin özelliği, 12 farklı ülkede, 12 farklı sanatçı tarafından muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin şiirleri bestelendi ve yorumlandı. Her ülkede meşhur olan sanatçılar tarafından bestelendi. CD'ye özel bir ilgi var. Beklediğimizin üzerinde bir ilgi var. İnsanlar, 'farklı dillerde ama duygusal bir yoğunluk var' diyorlar. Çok beğendiklerini söylüyorlar. Fuarda hemen tükendi, yeni sipariş verdik.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: