Barmen kaş yapayım derken göz çıkardı

Moskova'da inanılması güç bir olay yaşandı.Barmen'in bir anlık hatası genç kadının alevler içinde kalmasına yol açtı.O anlar ise saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşanan olayda genç kadın arkadaşlarıyla eğlenmek için bir mekana gidiyor.Mekanda çalışan barmen kokteyl yapımına başlıyor işte ne oluyorsa ondan sonra oluyor.

Görüntülerde genç kadının ve arkadaşlarının gayet güzel bir şekilde eğlendiği görülüyor.Bir süre sonra kokteyli hazırlamaya başlayan barmen birinci denemesinde başarısız oluyor.Kokteyle biraz daha alkol takviyesi yapıp yakmayı tekrar deniyor.

Barmenin kokteyl hazırlayışını yakından izlemek isteyen genç kadın biraz daha yaklaşıyor ve ne oluyorsa ondan sonra oluyor.Bir anda alevler içinde kalan kadın kendini can havliyle yere atıyor.Alevler içinde kalan kadına ilk müdahaleyi yanındaki arkadaşları yaptı.Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan kadın mahkemeye başvurarak mekandan ve barmenden şikayetci oldu.

Reklam
Reklam

Olay sonrasında yazılı açıklama yapan mekan ise genç kadının hatalı olduğunu ve kokteyl hazırlanırken o kadar yaklaşmasının kendi hatası olduğunu belirtti.