Baro Başkanı Korucu Güven Tazeledi

Nevşehir Barosu Başkanı Fahri Korucu, olağan genel kurulda güven tazeledi.

Nevşehir Barosu Başkanı Fahri Korucu, olağan genel kurulda güven tazeledi.

Hukukçular Konağı'nda gerçekleştirilen genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan başkanlığı oluşturuldu.

Başkan Korucu, yaptığı konuşmada, 2 yıllık görev süresince baronun genel idari işlerinin yanında iktisadi işletme alanında da güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi.

2010 yılında göreve geldiğinde yönetim politikalarının eşitlik, dürüstlük, adalet, sorumluluk ve şeffaflık üzerine olacağını söylediğini, bunu da 2 yıllık süreçte başarıyla uyguladıklarını kaydeden Korucu, "10 Ekim 2010 tarihindeki genel kurulda göreve talip olduğumuzda, yönetim anlayışımızın eşitlik, dürüstlük, adalet, sorumluluk ve şeffaflık üzerine olacağını söylemiştim. 'Hareket noktamız, avukatlık mesleği ve bu mesleğin geleceğidir' diyerek göreve başlamıştık. Aradan geçen 2 yılda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla bu amaçtan sapmadan sizlerin güvenini ve inancını hak etmeye çalıştık" dedi.

Reklam
Reklam

Korucu'nun konuşmasının ardından denetim ve faaliyet raporları okunarak onaylandı.

Genel kurulda tek aday olan Fahri Korucu, Baro Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz