Baro’da buruk devir teslim

Urfa Barosu’nda görev devir teslimi baro üyelerinden Avukat Abdülkadir Kara’nın vefat haberi nedeniyle buruk bir törenle yapıldı.

Görev devir tesliminde konuşan önceki baro başkanı Av. İrfan Güven, “ Bugün, bu mutlu günümüzde buruk bir sevinç yaşıyoruz. Baro avukatlarımızdan genç yaştaki Abdülkadir Kara vefat etti. Bunun acısı içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ise sabırlar diliyoruz” diyerek üzüntülerini ifade etti.

Baronun insan hak ve özgürlüklerini korumakla mükellef olduğunu belirten İrfan Güven, “Görev yaptığımız sürece bu doğrultuda hizmet vermeye çaba gösterdik. Şimdi bu şerefli görevi meslektaşıma devretmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ardından cübbesini İrfan Güven’den devralan yeni başkan Av. Ali Ahmet Bucak, “ Baronun görevleri ne ise onları layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Yeni başkan daha sonra tebrikleri kabul etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz