Baro'dan tiyatro oyunu

Tiyatro Topluluğu, Orhan Kemal’in unutulmaz eseri ‘TERSİNE DÜNYA’ ile meslektaşlarının karşısına çıktı.

Adana Barosu bünyesinde kurulan ve içerisinde avukat ve stajyer avukatların bulunduğu Tiyatro Topluluğu, Orhan Kemal’in unutulmaz eseri ‘TERSİNE DÜNYA’ ile meslektaşlarının karşısına çıktı.

Yönetmeliğini Tiyatro Müdürü N. Fırat Demirağ’ın yaptığı ve Sabancı Tiyatro Merkezi’nde sergilenen oyun erkek egemenliğine son verilip, kadının üstünlüğü ele almasını konu ediyordu.

Avukatların salonu hınca hınç doldurduğu 2 perdelik oyunda neşeli dakikalar yaşandı. Baro Başkan Yardımcısı Av. M. Hakan Önenli ile yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda avukatlar eş ve çocuklarıyla izledi.

Reklam
Reklam

Tiyatro gösteriminin ardından Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. M. Hakan Önenli ve Genel Sekreter Av. Yasemin Tanır sahneye çıkarak tüm ekibi kutladı ve gösterimde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Av Önenli, Tiyatro Müdürü ve oyunun yönetmeni olan N. Fırat Demirağ’a teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca, tüm oyunculara baro yönetimi tarafından günün anısına birer adet plaket ve karikatür çizimleri hediye edildi. Törenin ardından, Tiyatro Topluluğu ile katılımcılar kokteylde bir araya gelerek sohbet ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: