Barolar Birliği Futbol Turnuvası Nevşehir’de Yapılacak

Türkiye Barolar Birliği tarafından her yıl çeşitli illerde düzenlenen futbol turnuvası bu yıl Nevşehir’de düzenleniyor....

Türkiye Barolar Birliği tarafından her yıl çeşitli illerde düzenlenen futbol turnuvası bu yıl Nevşehir’de düzenleniyor. Nevşehir’de düzenlenecek olan bu turnuvaya Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar ve yönetim kurulu üyelerinin de katılması bekleniyor.

Nevşehir Baro Başkanı Fahri Korucu yaptığı açıklamada Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının 11-14 Nisan tarihleri arasında Nevşehir’de gerçekleştirileceğini söyledi. Korucu, ‘’ Türkiye Barolar Birliği tarafından her yıl 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle düzenlenen futbol turnuvası bu yıl ilimizde yapılacak. Nevşehir’de yapılacak olan futbol turnuvasına başta Nevşehir Barosu olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Kayseri, Aksaray, Niğde, Kırşehir Barolarından futbol takımları katılacak. İlimizde yapılacak olan futbol turnuvası 11-14 Nisan tarihleri arasında Nevşehir ve Avanos çim futbol sahalarında yapılacak. Yapılacak olan bu turnuvaya Barolar Birliği Başkanımız Vedat Ahsen Coşar ve yönetim kurulu üyelerini de bekliyoruz’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Nevşehir Barosunun ev sahipliğini yapacağı futbol turnuvasına ayrıca 25 ilin Baro Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de katılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz