Baros: Derbide liderliği kazanma şansımız olacak

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Milan Baros, Gençlerbirliği maçından alacakları 3 puanla Fenerbahçe derbisinin sonucunda liderliği kazanma...

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Milan Baros, Gençlerbirliği maçından alacakları 3 puanla Fenerbahçe derbisinin sonucunda liderliği kazanma şanslarının olacağını söyledi.
Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Çek futbolcu Milan Baros, "Geçlerbirliği; performans anlamında büyük takımlara karşı elde ettikleri önemli sonuçlar var. Beşiktaş galibiyeti var, onun haricinde Fenerbahçe ile berabere kaldılar. Bizim için çok önemli bir maç. Çünkü Gençlerbirliği maçından sonra bizi bekleyen bir derbi var. Gençlerbirliği maçından kazanılacak 3 puanla beraber derbi maçında liderliği kazanma şansımız olacak. O yüzden elimizden geleni yaparak Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılmamız gerekiyor." diye konuştu.
Gençlerbirliği maçının ardından derbide Fenerbahçe'yle yapacakları maçla ilgili de konuşan Milan Baros, "Bir futbolcu için bu tip maçlarda oynamak önemli ve aynı zamanda özel. Ben de bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyorum, galip gelmek istiyorum. Yendiğiniz zaman otomatik olarak liderliğe ulaştırabilecek bir maç o yüzden mutlaka gelecek hafta Fenerbahçe’ye karşı elimizden geleni yapıp. İyi bir sonuç almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz