Barrichello Malezya'dan umutlu

(TürkiyeF1.com) - Ferrari'den Honda'ya transfer olduktan sonra Bahreyn'de yeni takımıyla ilk kez piste çıkan Brezilyalı pilot, ilk yarışından hayal kırıklığı ile ayrıldı. Barrichello vites kutusunda meydana gelen problem nedeniyle yarışta rekabet gösteremedi ve finiş çizgisini 15. sırada geçti. Bunun yanında takım arkadaşı Jenson Button ise yarışı dördüncü sırada tamamladı.

Barrichello yarış hakkında şunları söyledi, "Bu benim Honda ile ilk yarışımdı ve gerçektende benim için bir hayal kırıklığı oldu. Bu yarışı unutarak Malezya'da sezona tekrar başlamak istiyorum. Umarım orada herşey yolunda gider."

Reklam
Reklam

Barrichello ayrıca bu hafta sonu gerçekleştirilecek Malezya Grand Prix'i hakkındada konuştu, "Yapısı, şekli açısından bu pist en iyilerden biri ve sanırım bizim aracımıza da oldukça uygun. Pistte araçların birbirlerini geçebilecekleri güzel noktalar var. Bu yarışın hava sıcaklığı ve nem nedeni ile fiziksel olarak en zorlayıcı yarışlardan biri olduğu kesin ancak biz bunun önlemini de aldık. Sanırım burda çok daha iyi bir yarış çıkaracağız."