Bartın Belediye Başkanı Akın'dan, İnkumu Beldesi'nde inceleme

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye başkan yardımcıları ve daire amirleri ile birlikte İnkumu tatil beldesinde incelemelerde bulundu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye başkan yardımcıları ve daire amirleri ile birlikte İnkumu tatil beldesinde incelemelerde bulundu.

Akın, incelemeler sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, İnkumu tatil beldesinin her yaz binlerce Bartınlı vatandaşın yanı sıra, yurt içi ve yurt dışından gelen tatilcilerin akınına uğradığını anımsattı.

Belediye olarak yılın yorgunluğunu atmak, sıkıntılarını unutup eğlenmek ve dinlenmek için gelen insanları en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirten Akın, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bunun için her yıl kış mevsimi bitiminde yaptığımız inceleme ve tespitler doğrultusunda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl da aynı şekilde İnkumu tatil beldemizde tespit ettiğimiz sorunlar ve yeniliklerle ilgili çalışmaları başlatmak üzere daire amirlerimizle birlikte istişarelerde bulunduk. İnkumu için çalışmalarımıza sezon öncesi start verdik."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: