Bartın Belediyesi Dil Kursu Belge Töreni

Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde verilen dil kursları kapsamında eğitim gören kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde verilen dil kursları kapsamında eğitim gören kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, eski belediye binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, artık bilgilerin yarıştığı bir dünyada yaşandığını söyledi. Dil bilmenin öneminin her geçen gün daha da arttığını kaydeden Akın, şöyle konuştu:

"Artık, birçok iş kolunda bir değil en az iki dil şartı aranıyor. Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde açtığımız dil kursları ile bu ihtiyacı karşılıyoruz. İlköğretim, lise, üniversite öğrencilerine ve yetişkinlere hitaben 4 kategoride oluşturduğumuz sınıflarımızda eğitim gören kursiyerlerimiz 1,5 aylık yoğun bir çalışma programının ardından İngilizce ve Almanca dillerini öğrendiler. Kurslarda başarılı olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Öğrendikleri dillerin işlerinde ve hayatlarında başarılar getirmesini dilerim."

Reklam
Reklam

Akın, törende 70 kursiyere katılım belgelerini takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: