Bartın belediyesi iş makinalarını karla mücadele için seferber etti

Bartın Belediyesi, 150 yaya kar kürüme işçisi ile 5 kepçe, 1 greyder ve 3 tuzlama kamyonu vasıtasıyla 48 saattir karla mücadele etmeye devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri, Temizlik işleri ve Park ve Bahçeler müdürlüklerine bağlı toplam 150 yaya kar kürüme işçisi, 5 kepçe, 3 tuzlama kamyonu ve 1 greyder ile Kent merkezinde, mahallelere ulaşımı sağlayan tüm yollarda ve kaldırımlarda aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ”3 gündür gece gündüz karla mücadele eden ekiplerimizle ilk kar düştüğü andan itibaren sabaha kadar çalışarak özellikle ana arterleri ve hastane yollarını ulaşıma aralıksız açık tuttuk. 3 kamyonumuzla yollarda tuzlama çalışması yaparak buzlanmaları ve araçların kaymasını önlerken 5 kepçe ve 1 greyderimizle kar kaldırma çalışması yapıyor hiç ara vermeden çalışıyoruz. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı toplam 150 yaya kar kürüme işçimizle, mahalle ve kent merkezinde bulunan tüm kaldırımlarımızda sabah 5.00’da başladığımız kar kürüme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çalışmalar devam ederken kar yağışları da sürdüğü için aynı kaldırımlar tekrar tekrar temizleniyor. Vatandaşlarımıza yaya ve araçla, hastanelerimize giden yollarda, mahallelerimizde ve kent merkezinde bulunan yol ve kaldırımlarda sorunsuz ve güvenli ulaşım imkânı sağlamak için tüm ekiplerimizi seferber ederek tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: