Bartın Emniyet Müdürü Altınok: Mesai mefhumu gözetmeden huzuru koruyacağız

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok mesai mefhumu gözetmeden halkın huzurunu koruyacaklarını söyledi. Bartın Aktif...

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok mesai mefhumu gözetmeden halkın huzurunu koruyacaklarını söyledi.
Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı emniyet müdürleri kararnamesi ile İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Bartın Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Altınok’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz, Yönetim Kurulu üyeleri Cihat Çakır, Mehmet Çelikkaya, İsmail Naci Ünal, Salih Günay, Sabri Karaman, Yunus Çiftçi ve Dernek Genel Sekreteri Hasan Önder’den oluşan heyeti makamında kabul eden Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, fikir alışverişinde bulundu. Bartın’ın şirin ve güzel bir kent olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, mesai mefhumu olmaksızın hizmet etmenin huzurunu meslek hayatı boyunca hep hissettiğini anlattı. Hizmet edilen topluluğun mutluğunun kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Altınok, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla da diyalog içinde hareket edeceklerini, Bartın’a ve Bartınlılara en iyi hizmeti vereceklerini söyledi. İşadamlarına üretmelerini, kendi marka ve öz malını oluşturmalarını tavsiye eden Emniyet Müdürü Altınok, ziyaretlerinden dolayı BAKİAD Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’a görevinde başarılar dileyen BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt da dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Kentin kalkınması, üretim ve istihdamın artması adına BAKİAD olarak ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını ifade eden Dikyurt, asayiş ve huzurun muhafaza edilip sağlanması konusunda gerekli desteği her zaman vermeye hazır olduklarını bildirdi. Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’uk işadamlarıyla karşılıklı sohbetiyle sona eren ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz