Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuzaslan:

Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, Van'la ilgili yazı dizisi hazırlamak için kentte gezi ve ziyaretlerde bulunduğunu bildirdi.

Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, Van'la ilgili yazı dizisi hazırlamak için kentte gezi ve ziyaretlerde bulunduğunu bildirdi.

Yavuzaslan, yaptığı yazılı açıklamada, depremin ardından Van'daki gelişmeleri anlatacak yazı dizisi hazırlamak amacıyla kente gittiğini belirtti.

Kentte, Van Valisi Münir Karaloğlu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Erciş Kaymakamı Barbaros Baran ile yerel gazete ve ajans temsilcileriyle görüştüğünü anlatan Yavuzaslan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Van'la ilgili yazı dizisi hazırlamak için kentte gezi ve ziyaretlerde bulundum. Vali Karaloğlu, deprem sonrası devlet olarak seferber olduklarını ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderildiğini, kentin gelişmesi için projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Ben de Bartın ve Van arasında gönül köprüsü kurarak basın alanında ortak çalışmalar yapmak istediğimizi ilettim. Van'da meslektaşlarımızla da bir arada olma imkanı buldum. Vanlı gazetecileri Bartın'a davet ettim. Van ve Bartın arasındaki ilişkileri üst düzeye çıkarmak istiyoruz."

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: