Bartın Kızılay Şubesinden Kan Bağışına Davet

Türk Kızılay'ı Bartın Şubesi, Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası için...

Türk Kızılay'ı Bartın Şubesi, Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası için gönüllü vatandaşlara çağrıda bulundu.

8 Nisan 2013 tarihinde etkinlik kapsamında Belediye Sosyal Tesislerinde Kan Bağışı Kampanyasının başlayacağı belirtildi. Kızılay Şubesinden yapılan açıklama ise şöyle; “Değerli Bartın’lı hemşerilerimiz. Toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek ve toplumun afetlerle mücadele kapasitesinin geliştirilmesini desteklemeyi misyon edinen Türk Kızılayı’nın Bartın Şubesi olarak faaliyetlerimiz aralıksız olarak sürdürülmektedir. Tüm toplumu kucaklayan ve tüm toplumun kucakladığı, ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığını ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren bir insani yardım kuruluşu olan Türk Kızılayı’nın Bartın Şubesi olarak kararlı bir şekilde sürdürdüğümüz faaliyetlerden birisi de gönüllü kan bağışçılarının sayılarını arttırarak düzenli kan bağışlarının yapılmasını sağlamaktır. Bu bağlamda ilimizde ki en önemli destekçilerimizden birisi de Bartın İl Emniyet Müdürlüğümüzdür. Bartın İl Emniyet Müdürlüğümüz personeli özellikle her yıl kutlanmakta olan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri içerisinde düzenlenen “ Kan Bağışı Kampanyası” ile son derece önemli destekler vermektedir.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda kutlanacak olan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü kutlama programı içerisinde Kan Bağışı Kampanyası bulunmaktadır. Bartın İl Emniyet Müdürlüğümüz ile Türk Kızılayı Bartın Şubesinin ortaklaşa 8 Nisan 2013 Pazartesi günü Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenecek olan Kan Bağışı Kampanyamıza kan bağışında bulunacak Bartın İlinde yaşayan vatandaşlarımızı bekliyoruz”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: