Bartın Sgk'dan Bilgilendirme Toplantısı

Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından 'SGK' Haftası nedeniyle basın mensuplarına kahvaltılı basın...

Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından 'SGK' Haftası nedeniyle basın mensuplarına kahvaltılı basın toplantısında düzenlendi.

SGK Bartın İl Müdürü Mehmet Türkoğlu ve personeli basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Türkoğlu, "5511 sayılı SGK Kanununun TBMM'de 16 Mayıs 2006 tarihinde kabul edilmesi nedeniyle 2008'den itibaren her yıl 16 Mayıs gününün içinde bulunduğu hafta SGK Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan SGK Haftası nedeniyle hepinize saygılarımı sunuyorum. Son derece genç ve dinamik olan kurumumuzu paydaşlarına tanıtmak insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerde, iletişimin her yöntemini kullanarak, toplumun bütün kesimlerine ulaşmaya çalışılmaktadır. Toplumun neredeyse tamamını ilgilendiren, sosyal güvenlik sistemine ve SGK'ya tüm tarafların sahip çıkacağına ve gerekli çabayı göstereceğine inancımız tamdır" dedi.

Reklam
Reklam

Mehmet Türkoğlu ayrıca, SGK'nın Bartın'da dahi iyi hizmet verebilmesi için yeni SGK binası proje olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantı bitiminde basın mensupları ve SGK personeli birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: