Bartın Tso’da Mesai Başladı

Bartın TSO Yönetim Kurulu, seçimlerinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek görev taksiminde bulundu. 9...

Bartın TSO Yönetim Kurulu, seçimlerinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek görev taksiminde bulundu. 9 Haziran 2013 tarihinde il seçim kurulu tarafından verilen kesin karar ile göreve başlayan Bartın TSO Yönetim Kurulu çalışmalarına başladı.

10 Haziran 2013 yapılan ilk toplantıda gündem gereği yönetim organları oluşturuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır başkanlığında oluşturulan yönetim organları; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Sayman Üye Birol Dikyurt, Yönetim Kurulu Üyesi O. Sadi Üskadarlı, Yönetim Kurulu Üyesi Elif F. Demirkol ile Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural olarak belirlendi. Yeni yönetim kurulu üyelerinin arasında bir bayan üyenin olması ile Bartın TSO tarihinde bir ilkin gerçekleştirildiği belirtildi. Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi olan Elif Demirkol’un yönetim kuruluna girmesi ile bayanlara ve bayan girişimcilere de daha çok önem verileceği ifade edildi. Bartın’ı daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirten Başkan Cihat Çakır; “Hem Bartın’da hemde dışardaki ilişkilerimizden aldığımız güç ile Bartın’ı daha iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyorum. İş aleminden aldığımız sonsuz destek ile görevimizi en yi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

TOBB BAŞKANI M. RİFAT HISARCIKOĞLU’NDAN TAM DESTEK

TOBB Başkanı M. Rifat Hısarcıkoğlu’ndan tam destek sözü aldıklarını ifade eden Başkan Çakır, “TOBB Başkanımız Rifat Hısarcıkoğlu şahsımı arayarak yeni yönetimimizi ve tüm meclis üyelerimizi kutlamış ve başarılar dilemiştir. Başkanımızın destek vermesi bizleri mutlu etmiştir. Bartın TSO Yönetimi ve Meclisi olarak desteklerini bizlerden esirgemeyen Başkanımız M. Rifat Hısarcıkoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Bartın TSO olarak yapacakları tüm çalışmalarda yanlarında yer alarak destek olacağımızı da buradan bildirmek isterim. Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında Bartın TSO olarak en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Amacımız Bartın’ın ufkunu açarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak olacaktır.

ÇAKIR: ORTAK FAYDAMIZ BARTIN İÇİN OMUZ OMUZA

Bartın için tüm herkesin omuz omuza olması gerektiğini söyleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır; “Son meclis seçimimiz ve 24 seçilen meclis üyemizin takdiri ile bu yönetim kadromuzu oluşturduk. Bu seneki yönetim kurulumuzda aramıza bir bayan arkadaşımız katıldı. Kendisi de bizimle beraber çalışmalarımıza destek verecek. Bu değişimde büyük yarar görüyoruz. Yeni fikirler ortaya atılacaktır. Yeni çalışmalar yapılacaktır. Hepimiz ayrı ayrı projelere ayrı ayrı fikirlere sahibiz. Bunları pekiştirip tüm resmi kurumlarla dayanışma içinde omuz omuza ortak faydamız olan Bartın için çalışarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Muhakkak dayanışma içersinde birlik beraberliğin tamamlayıcı unsurlarını önde tutacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: