Bartın Üniversitesi Rektörü Kaplan:

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, üniversitenin kuruluşundan bu yana, çağa yakışacak hamleleri gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atıldığını bildirdi.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, üniversitenin kuruluşundan bu yana, çağa yakışacak hamleleri gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atıldığını bildirdi.

Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, nitelikli ve kalıcı olanı üretmek için, coşkuyla sürdürdükleri çabaları, bundan sonra da yoğun emek vererek devam ettireceklerini belirtti.

Üniversitenin kuruluşundan bu yana geçen 4 yılda, mevcut yerleşkede bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yaptıklarını, Kutbulebey Yazıcılar Köyü mevkisindeki yeni yerleşkede bin 837 hak sahibi ile görüşülerek kamulaştırma yapıldığını hatırlatan Kaplan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Yeni kampüsümüz, çağdaş bir üniversitenin bütün gereksinimlerini karşılayacak özgün bir anlayışla yapılandırılacaktır. 2008'de 15 milyon 403 bin 440 lira olan bütçemiz, üniversitemizin gelişimine paralel olarak büyük artış göstermiş ve 42 milyon 776 bin 224 liraya ulaşmıştır. Akademik kadroların oluşturulması, yeni kurulan üniversitelerin en çok zorlandığı alanlardan birisidir. Üniversitemiz bu zorluğun da üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bu 4 yıl içerisinde öğrencilerimize en iyi mekanlarda eğitim vermeyi, kütüphane, bilgi işlem gibi konularda üst düzey bir hizmet sunmayı ve sosyal imkanları artırmayı görev edindik. Kuruluşundan bu yana üniversitemizde, çağımıza yakışacak hamleleri gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atılmıştır. Modern bir yerleşkede olması gereken yapılaşma süreci, yoğun bir çalışma temposunda devam etmektedir."

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz