Bartın Üniversitesi'nde Rektör Adaylarını Belirleme Seçimi

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, rektör adaylarını belirleme seçiminin 9 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, rektör adaylarını belirleme seçiminin 9 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca rektör adaylarının seçimle belirlenmesine ilişkin takvimin açıklandığını belirtti.

Bartın Üniversitesi rektör adaylarını belirleme seçiminin ilgili usul ve esaslar çerçevesinde üniversite konferans salonunda yapılacağını aktaran Kaplan, şunları kaydetti:

"9 Ağustos'ta yapılacak seçimde, listede ismi bulunan her öğretim üyesi kendisine imza karşılığı verilen mühürlenmiş pusulaya, bir tek profesör ismini yazarak, bir zarf içine koyarak seçim sandığına atacaktır. Oylamanın gizli, sayım ve dökümün açık olarak yapılacağı seçimlerin başlayabilmesi için gerekli çoğunluğun sağlanması gerekmektedir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selim Bostancı / Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: