Bartın Valisi Savur'a Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi, Bartın Valisi Bülent Savur'u ziyaret etti.

Türk Eğitim-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi, Bartın Valisi Bülent Savur'u ziyaret etti.

Hangişi, ziyarette yaptığı konuşmada Bartın'ın eğitim alanındaki başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bu başarının uzun yıllar süren çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

Eğitim çalışanlarının fedakar bir şekilde görev yaptığını ifade eden Hangişi, "Sendika olarak eğitim çalışanlarının haklarını savunmanın yanında eğitimdeki sorunların çözümü konusunda yapıcı bir şekilde elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Savur da eğitime ve eğitimciye önem verdiğini, başarının sonunun olmadığını belirterek, ilin eğitimde daha ileri gitme konusunda herkesin gayret etmesi gerektiğini kaydetti.

Hangişi, ziyarette Vali Savur'a tel kırma işlemeli Türk bayrağı takdim etti.

Ziyarette, sendika yönetim kurulu üyeleri Avni Ceylan, Mehmet Bekçi, İsmail Şimşek, Orhan Ateş ve Emre Albayraktaroğlu da hazır bulundu.

Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: