Bartın'da Bazı Yolların Araç Trafiğine Kapatılması

Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte bazı yolların araç trafiğine kapatılması ilgili olarak Karayolları Bölge Müdürlüğünden teknik ekip geleceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte bazı yolların araç trafiğine kapatılması ilgili olarak Karayolları Bölge Müdürlüğünden teknik ekip geleceğini bildirdi.

Akın, yaptığı yazılı açıklamada, çevre yollarında yapılan trotuvar ve asfaltlama çalışmaları sonrasında, bazı sokakların araç trafiğine kapatılması nedeniyle mağduriyetlerin oluştuğunu belirtti.

Söz konusu sorunun giderilmesi için Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Belediye Meclis Üyesi Turhan Koç ve Fen İşleri Müdürü Çetin Önder ile birlikte Kastamonu'da bulunan Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiklerini aktaran Akın, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bölge Müdürü Sami Uyar'a paftalar üzerinde sıkıntılı olan yerler konusunda bilgi verdik. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden teknik bir ekibin gelerek belediye ekipleri ile birlikte sıkıntı yaşanan bölgelerde inceleme ve tespit talebinde bulundum. Bazı yol girişlerin kapatılması ile ilgili oluşan mağduriyetin giderilebilmesi için teknik ekip gelecek. Sıkıntıların aşılması için yerinde yapılacak incelemelerin faydalı olmasını umuyorum"

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: