Bartın'da Doğalgaz Çalışmaları

Bartın'da Kırtepe Mahallesi Yalı mevkisindeki kavşağın 4 gün trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Bartın'da Kırtepe Mahallesi Yalı mevkisindeki kavşağın 4 gün trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada doğalgaz çalışmaları nedeniyle Kırtepe Mahallesi 162, 165, Gümrük Sokak ve Turgut Işık caddesinin birleştiği yalı mevkisinde doğalgaz çalışması yapılacağı belirtildi.

03-6 Ocak tarihleri arasındaki çalışma kapsamında söz konusu cadde ve sokaklarla kavşağın araç trafiğine kapatılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Çalışma süresince eski terminalden gelen trafik akımı Gölbucağı kavşağı istikametine, Yukarı çarşı istikametinden gelen akım öğretmen evi önünden Turgut Işık Caddesi'ne, Asma Köprü'den gelen akım ise Turgut Işık Caddesi'ni takiben Yukarı çarşı ve öğretmenevi altındaki Şener Birsöz sokaktan yalı mevkisine verilecektir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir"

Reklam
Reklam

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: