Bartın'da Kent Ekonomileri Forumu Düzenlendi

AK Parti Genel Merkezi Ekonomi İşler Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan Kent Ekonomileri Forumu'nun Bartın oturumu yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi Ekonomi İşler Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan Kent Ekonomileri Forumu'nun Bartın oturumu yapıldı.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, forumun açılışında yaptığı konuşmada, her kentin, kendi öz yeteneklerini keşfederek, mukayeseli üstünlüklerine dayanan, sürdürülebilir bir kalkınma stratejisiyle diğer illerden farkını ortaya koyma durumunda olduğunu söyledi.

Forumunun, kentin ekonomik hamlesine imkan sağlayacak ve sistematik olarak desteklenebilecek vizyon proje fikirleri geliştirmeyi amaçladığını ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İstikametimiz yeni, güçlü ve öncü Bartın olacaktır. Artık merkezi hükümetler, kentlere doğrudan para aktarımı yerine, kentlerin farkındalıklarını ortaya çıkaran, proje bazlı destekler sunmak eğilimindedirler. Bartın'a özel en az 5 adet öne çıkan vizyon proje oluşturulup, danışma kurulumuz tarafından Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'a iletilecektir. Bu projeler hükümetimizce şehrimizin her açıdan gelişiminde dikkate alınarak desteklenecektir."

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ile iş adamları ve bazı meslek odası temsilcilerinin katıldığı forum, basına kapalı devam etti.

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: