Bartın'da Muhteşem Ödül Töreni

Bartın'da Tüm Çalışanlar ve Emekliler Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Derneği (TÜMÇED) tarafından düzenlenen 'Bartın...

Bartın'da Tüm Çalışanlar ve Emekliler Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Derneği (TÜMÇED) tarafından düzenlenen 'Bartın O'nu Okuyor, Sonsuz Nur ' isimli yarışmanın ödül töreni gerçekleştirildi.

Ömer Tepesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzun, Bartın Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Kurt, Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz, TÜMÇED Başkanı Yılmaz Sürül, BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Reha Yeprem ve Taha'nın konser verdiği törende Peygamberimizin hayatından kesitler verildi. Yarışma kapsamında dereceye giren Nermin Bükecik, İlker Bayer ve Ogün Durmuş'a umre ödülü verildi. Sınavda dereceye giren Murat Bayar, Tuncay Açıkgöz ve Recep Kaya İpad ile ödüllenirken, Semra Cansız, Ayşegül Mol ve Fatma Nevcihan Özmaden'e Cumhuriyet altını takdim edildi. Dereceye giren 33 kişinin ödül aldığı sınav sonunda diğer katılımcılara da alışveriş hediye çekleri takdim edildi.

'Bartın O'nu Okuyor, Sonsuz Nur -2' sınavını düzenleyen TÜMÇED'e teşekkür eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Efendimizin doğumunun kentte en güzel bir şekilde kutlanmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kutlu Doğum Haftası'ndan bugüne kadar belde ve ilçelerde mükemmel programlar gerçekleştirildiğini ifade eden Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz, "Diliyorum ve temenni ediyorum ki çok değişik yerlerden koşarak gelen Allah resulünün aşkıyla bu salona gelen bütün kardeşlerimi Allah resulü ile beraber huzuru ilahide olmalarını O'na komşu olmalarını Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sınavda ilk 3'e girenlere umre ödülünü veren İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal programda yaptığı konuşmada, "Bu önemli yarışmada dereceye girenleri tebrik ediyorum. İlk 3'e giren katılımcılara umre ödüllerini bir şartla kendilerine vermek istiyorum. Bartın'dan, bu salondan Peygamber Efendimiz'e şahsım ve bu salonu dolduran binlerce kişi adına selamlarımızı götürmelerini istiyorum. Ayrıca umre ibadetiniz boyunca Bartınımız'a, bu salonu dolduran binlerce kişiye de dua istiyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz