Bartın'da Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kente olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını bildirdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kente olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını bildirdi.

Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Bartın'a olimpik kapalı yüzme havuzunun bugüne kadar yapılmamış olmasının önemli bir eksiklik olduğunu belirterek, bu eksikliğin de iktidarları ile giderileceğini belirtti.

Olimpik kapalı yüzme havuzunun 2013 yılı yatırım programına alınması konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüştüğünü aktaran Tunç, şunları kaydetti:

"Bakanımız olimpik kapalı yüzme havuzunun 2013 yılı yatırım programına konulacağı müjdesini vermiştir. Yüzme havuzunu Ömertepesi mevkisinde gençlik merkezi inşaatının yanında bulunan arsaya inşa edeceğiz. Proje çalışmalarının ardından 2013 yılı içerisinde yapım ihalesini gerçekleştirip, inşaatına başlayacağız. Kapalı yüzme havuzu ve Bartın'daki diğer spor yatırımları için başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a Bartınlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz