Bartın’da Tatilciler Uyarıldı

Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından İnkum ve Amasra sahiline tatil için gelenlere, boğulma olaylarında dikkat...

Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından İnkum ve Amasra sahiline tatil için gelenlere, boğulma olaylarında dikkat edilecek hususlar ve çeken akıntı konulu uyarı broşürü dağıtıldı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Bartın’a gelen tatilcilere boğulma olaylarında dikkat edilecek hususları içeren broşürler dağıtıldı. Deniz mevsiminin yeni başlamasıyla teyakkuza geçen Emniyet personeli, boğulma olaylarının önüne geçmek amacıyla vatandaşları bilinçli davranmaya davet ediyor. Vatandaşlara, boğulma olaylarının uyarıların dikkate alınmaması sebebiyle yaşandığını hatırlatan emniyet görevlileri, üzücü olayların yaşanmaması için uyarıların dikkate alınmasını istediklerini belirttiler.

Reklam
Reklam

Karadeniz sahillerinde yaşanan Çeken Akıntı (Rip Akıntı) hakkında vatandaşları bilgilendirerek boğulma olaylarının önüne geçebilmek amacı ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çeken Akıntı (Rip Akıntı)” başlıklı broşürlerin, Şube Müdürlüğü personelince sorumluluk alanlarında yapılan ziyaretlerde, bilgilendirme çalışmalarında ve huzur toplantılarında dağıtıldığı ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: