Bartınlı öğrenciler, kar nedeniyle yarın karnelerini alamayacak

Bartın'da yoğun kar yağışı nedeniyle hafta başından beri tatil edilen okulların karne günü de tatil...

Bartın'da yoğun kar yağışı nedeniyle hafta başından beri tatil edilen okulların karne günü de tatil edildiği duyuruldu. Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde eğitim-öğretim gören yaklaşık 32 bin öğrencinin karnelerini okul idarelerince yapılacak planlama doğrultusunda alacağını bildirdi.

409 KÖY ULAŞIMA KAPANDI

Kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 409 köy yolundan 272 köyün yolunun ulaşıma açıldığını bildiren Bartın İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 20 adet makine ve vasıta, 47 personel, 14 ekip ile kapalı 137 köy yolunu ulaşıma açma çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini bildirdi. Bartın merkeze bağlı 65, Ulus ilçesi 50, Amasra ilçesi 13, Kurucaşile ilçesi 9 olmak üzere il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle 137 köy yolunun ulaşıma kapandığı Bartın’da kar kalınlığı kent merkezinde yarım metreye ulaşırken belde ve köylerde bir metreyi geçtiği öğrenildi. Karayolları Bartın 156.Şube Şefliğinden alınan bilgiye göre ise 7 noktada kar mücadelesinin devam ettiği ulaşıma kapalı karayolunun bulunmadığı çalışmaların aralıksız sürdüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz