Bartınspor : 1 Yahşihanspor : 1

Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Bartınspor, 4 hafta sonra 1 puanla tanışmış oldu.Ligde...

Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Bartınspor, 4 hafta sonra 1 puanla tanışmış oldu.

Ligde son dört haftadır puan hasreti çeken kırmızı siyahlı ekip, kendi evinde ağırladığı Kırıkkale Yahşihanspor ile 1-1 beraber kalarak puanını 24’e yükseltti. Ligin 19. haftasına bir çok oyuncusundan yoksun giren kırmızı siyahlı ekip karşılaşmanın ilk yarısında yakaladığı mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 berabere bitti.

Kıyasıya çekişmenin yaşandığı ikinci yarıda Bartınspor, karşılaşmanın 50. dakikasında golcü oyuncu Ferdi Top’un ayağında bulduğu golle 1- 0 öne geçti. Oldukça aşırı ve soğuk bir havada oynanan karşılaşmada futbolcular mücadele etmekte bir hayli zorluk çekti. Karşılaşmanın 70. dakikasında penaltı kazanan Yahşihanspor, Göhan ile penaltıyı gole çevirerek skoru eşitledi. Karşılaşmada başka gol olmazken, Bartınspor 4 hafta sonra bir puanla tanışmış oldu. Ayrıca kırmızı - siyahlı ekip, geçtiğimiz günlerde Nuri Kanburoğlu’ndan boşalan teknik direktörlüğe getirilen Oktay Özçelik ile ilk puanı almış oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: