Bartınspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nin bitimine 4 hafta kala Bartınspor’da gözler hafta sonu oynanacak Zonguldak Kömürspor...

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nin bitimine 4 hafta kala Bartınspor’da gözler hafta sonu oynanacak Zonguldak Kömürspor maçına çevrildi.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta mücadele eden Bartınspor, hafta sonu kendi evinde ağırlayacağı lig lideri Zonguldak Kömürspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor. Lig de son 4 haftadır topladığı puanlarla hem taraftarı hemde teknik heyetin yüzünü güldüren kırmızı - siyahlılarda hedefin ligi en iyi yerde bitirmek olduğu belirtildi.

Bartınspor Teknik direktörü Oktay Özçelik, ligin sonuna yaklaştıklarını, bu süreçte taraftarlara büyük görev düştüğünü belirtti. Takımın başarısı için şehrin önde gelenlerinin önemli desteğini gördüklerini ifade eden başarılı teknik adam Oktay Özçelik, “ Takımımıza güvenen, sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Bu grupta yer alan her takım kaliteli bir kadroya sahip. Önümüzdeki maç grup lideri Zonguldakspor ile olacak. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Alacağımız galibiyetle çıkışımızı perçinlemek istiyoruz'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: