Başak Burcunda Dolunay

Hayatımızı nasıl etkileyecek?

Koç

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 22:26 Başak-Balık burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Çalışma hayatınız, iş çevrenizde yaşanabilecek gelişmelerin simgesi olabilir. Sorumluluklarınız fazlasıyla ağır gelebilir. Üst konumda bulunan kişiler istekleri konusunda direnebilirler. Sistemin iyi bir şekilde işlemesi için düzenlemelerde bulunabilirler. Detaylı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Patronlarınızla ilişkinize dikkat etmeniz lazımdır. Ağır ve sıkıcı işlerin fazlalığı, başkalarıyla iyi geçinmek zorunluluğu bütün bunlar ön planda olabilir. Doğal olarak bu yoğunluk sizler açısından bunaltıcı gelebilir. Diğer taraftan kendinizi dinlemeye, istediğiniz gibi hareket etmeye engel durumlar oluşabilir. Hayatın güzel ve eğlenceli yanlarından ziyade sorumlulukların ağır basması söz konusu olduğundan en azından hafta boyunca daha dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Birlikte çalıştığınız insanlarla lütfen iyi geçinmeye çalışınız.

Reklam
Reklam

Yaşanabilecek değişimlerin güven duygunuzu sarsmasına izin vermeyiniz. Bu durumların sistemin yenilenmesi ve tam olarak yerine oturması adına oluştuğunu biliniz. İçinde bulunduğunuz koşullara gönüllü bir şekilde uyum sağlayınız. İsyan duygusundan uzak durunuz ve kendinize olan inancınızı muhafaza ediniz. Fiziki anlamda yaşanabilecek yorgunluk, keyifsizlik gibi durumlarda beslenmenize özen gösteriniz, kendinizin ve ailenizin sağlığıyla ilgili konularda daha dikkatli hareket ediniz. Ani ve sinirli tepkilerden uzak durunuz.


Boğa

Sevgili Boğalar yeni haftamız Başak burcunda saat 22:26 da gerçekleşecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Aşk hayatınızla ilgili yaşam evinizde oluşacağı için, beraberliğinizde sorunlar varsa, kendinizi mutsuz hissediyorsanız, bu güçlü yansıma altında ilişkinizin kalitesi ve geleceği konusunda tepkisel düşünmeniz, eleştirel yönde hareket etmeniz mümkündür. Dolunay günlerinde gerilim yüksektir. İnsanın bilinçaltındaki bastırılmış olanlar yüzeye çıkarak rahatsızlık vermeye başlar. İşte tam bu noktada bardağın dolu tarafından ziyade boş olan tarafı önemsenir. Bir yandan özverili davranmak diğer yandan aradığınızı bulamadığınızı düşünmek zorlayıcıdır. Tabii ki dolunayın ne gibi reaksiyonlara sebep olduğu, öncelikle ilişkinizin niteliğiyle birebir alakalıdır. Bu yansımayı aşk hayatınızla ilgili konulara çevrilmiş bir projektör olarak kabul ediniz.

Reklam
Reklam

Bu ışık birçok güzelliğin veya olumsuzluğun net olarak görülmesi açısından gayet yararlıdır. Gerçekten tatmin olmak ve huzura kavuşmak istiyorsanız karmaşık durumların mutlaka çözüme kavuşması gerektiğini biliniz. Yani birilerini mutlu etmek için kendinizden ödün vermeyiniz veya tam tersine yanlış yapan siz iseniz buna bir son veriniz. Aşk zulüm çekmek değildir. Aşk duyguların lisanını iyi konuşabilmek ve bir başka insanla el ele yürümek demektir. Eğer bunu başarmaya gönlünüz varsa Dolunay kendinize gelebilmeniz açısından destekçinizdir. İlişkisi olmayanlar açısından bu Dolunay, aşk hakkındaki görüşlerinizi titizleştirici, ince eleyip sık dokurken kendinizi garanti altına alma ihtiyacınızı yükseltici bir oluşumdur. Ne istediğinizi iyi düşünün. Çünkü Dolunay bir sayfanın kapanıp diğerinin açılması anlamına gelir.


İkizler

Sevgili İkizler saat 22:26 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, yeni haftanın gayet önemli bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Bu Dolunay, sorunlarımızı daha iyi görmemizi sağlayan astrolojik bir projektördür. Bu bakış açısıyla düşünürsek olumlu bir şekilde kullanmamız mümkün olur. Nasıl mı? Bu güçlü ışık altında, aksayan noktaları fark etmemiz ve düzenlememize mümkündür. Yeter ki, bunu isteyelim. Ne gibi gelişmeler yaşanır birlikte gözden geçirelim. Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından (anne-baba-eş) önemi fazladır. Onların yaşamında meydana gelecek değişimler size önemli sorumluluklar yüklediği gibi, evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama, ev sahibiniz, kiracınızla ilgili yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmelere neden olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Bütün bunlar sizi ilk başta tedirgin edebilir hatta zorlayabilir. Ancak kesinlikle altından kalkılmayacak kadar güç değildir.

Reklam
Reklam

Sadece sakin ve mantıklı hareket ederek yaşamınızı bu değişimlerin ışığı altında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Eğer evinizde bazı sorunlar uzun bir müddettir devam ediyorsa bu dolunayla beraber bunlar gün yüzüne çıkabilir. Yapmanız gereken karmaşık duruma el birliğiyle çözüm bulmanız, birbirinize kenetlenerek zorlukları aşmaya çalışmanız, gerçekçi değerlendirmelerde bulunmanızdır. Ayrıca mesleki konularda değişime açık olmalı, yeniden durumları ele alarak sisteme uygun şekilde eksikleri tamamlamalı, inancınızı güçlü tutmalısınız. Otorite konumundaki kişilerle (anne, baba, eş, patron)kim olursa olsun ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmalı, ani kararlardan gerilimli tepkilerden uzak durmaya çalışmalısınız.


Yengeç

Sevgili Yengeçler saat 22:26 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Bu Dolunay, yakın aile bireylerinizle alakalı önemli gelişmelerin göstergesi olabilir. Bu gelişmeler size fazladan sorumluluk yükleyici olabilir, üzerinizde baskılar oluşturabilir. Bu baskılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Eğitimini sürdürenler veya iş başvurularında bulunanlar açısından da bu dolunayın anlamı oldukça büyüktür. Yaşanabilecek gelişmeler hayatınızın bundan sonrası adına önem taşıyabilir. Dolunay hasat zamanı gibidir. Yani önceden planlanan, üzerinde çalışılan, mücadele verilen konuların son halini görmek açısından değerlidir. Hafta boyunca etkisi devam edecek bu Dolunay birçok durumu aydınlatıcıdır.

Reklam
Reklam

Bilinçli hareket ederseniz, her şey kendiliğinden çabucak yoluna girebilir. Fakat fevri davranır, olayları mantıklı bir şekilde ele almaz, saplantılı ve endişeli reaksiyonlar gösterirseniz her şey bir dağ gibi önünüzde yığılabilir. Oysaki ölçülü ve ılımlı yaklaşımlar altında detaylar çok daha kolay görülür ve yaşamınıza daha olumlu bir yön çizebilmeniz kolaylaşır. Yapmanız gereken çevrenizle olan ilişkinizi güçlü tutmak, gelişime açık olmak, inancınızı yüksek tutmaktır. Yaşamınızı ilgilendiren her konuda lütfen pozitif düşünmeye çalışın. Sizin adınıza güzel gelişmeler olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Çıkacağınız bir seyahat, veya alacağınız bir haber yaşamınıza yeni bir yön çizmenizi sağlayabilir. Oturduğunuz çevrenizde değişimler meydana gelebilir. Bu arada yazılı belgeler veya kontratlar konusunda dikkatli olmanızı, iyice incelemenizi öneriyorum.


Aslan

Sevgili Aslanlar yeni haftamız saat 22:26 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Gerek başkalarından gördüğünüz maddi destekler gerekse kendi kazancınızla ilgili yaşanabilecek gelişmeler bir hayli önem kazanıyor. Meydana gelen olaylar veya durumlar bundan sonrası adına etkili olacağından acil kararlar vermemek, temkinli hareket etmek gerekir. Ayrıca bu Dolunay finansal yaşamanızla ilgili mevzularda aksayan, sorun çıkaran ve problemlere neden olan her şeyin daha net görülmesi ve saptanması adına önemlidir. Ay ışığı altında her şey daha net anlaşılabilir. Zaten dolunay bu nedenle çarpıcı fakat bir o kadar da kolaylaştırıcıdır.

Çünkü normal zamanlarda görünmeyen hasıraltı edilen detaylar apaçık gözünüzün önündedir. Size düşen gerçekleri görmeyi kabul etmek ve eğer varsa yapılması gerekenleri yerine getirmektir. Öyle mantıklı davranmalısınız ki, yarınlarınız risk altına girmesin. Evli olanlar eşlerinin parasal durumu, ailesiyle yaşayanlar büyüklerinin, yalnız yaşayanlar ise kendi özel borçlarıyla alakalı konulara odaklanmak zorunda kalabilirler veya yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle bu konularla ilgilenmek gereği duyabilirler. Hukuksal konular, miras, nafaka ve hisseli paralar mevzularında dikkatli olmak, risk almamak gerekir. Hatta benim tavsiyem özellikle bu hafta yukarıdaki mevzularda beklemede kalmaktır. Bu bekleme durumunuzun aydınlığa kavuşması adına etkili olabilir.

Reklam
Reklam

Başak

Sevgili Başaklar yeni haftanın ilk gününe burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında adım atıyoruz. Saat 22:26 da gerçekleşecek Dolunay, dış dünyadaki imajınız, girişimlerinizden tutun da ilişkinize kadar her konuda temkinli olmanızı gerektirir. Dolunay zamanlarında, nasılsa halledilir diye düşünülüp kulak arkası edilen durumlar önümüze çıkar. Beklenmeyeni beklemek anlamına gelen Dolunay zamanlarında, içinde bulunduğunuz durumun farkında olmak ve bilinçli bir şekilde önümüze bakmak lazımdır. İlişkinizi, partnerinizi gerçekçi bir şekilde gözlem altına almanız gerekebilir.

Eğer sorunlarınız varsa bunları saplantılı bir şekilde ele almamalı, görünen gerçekleri inkar etmek yerine kabullenerek bundan sonrası adına mantıklı bir karar almalısınız. Dolunay başta da dediğim gibi, bir türlü kabule yanaşmadığınız ve bu yüzden sürekli kaygı duyduğunuz mevzuları önünüze getireceğinden bugünlerde yaşayacağınız olaylar, artık bazı durumların son ve kesin halini görmenizi sağlayıcı olabilir. İşte bu sonuçlara hazırlıklı olmak, alacağınız önlemler ve gerçekçi ayarlamalar açısından faydalı olabilir.

Reklam
Reklam

Terazi

Sevgili Teraziler yeni haftanın ilk günü, Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Saat 22:26 itibariyle gerçekleşecek Dolunay, yaşamınızı yakından ilgilendiren iş ve özel hayatınızla ilgili hayallerinizle, dış dünyanın gerçekleri arasındaki farkı deneyimlemenizi sağlayan güçlü bir yansımadır. Bu ışık altında kimi zaman yalnız olduğunuzu fark edebilirsiniz. Fakat şu var ki ruhunuzun arınması, korku ve şüphelerinizin son bulması açısından bu Dolunay sizin açınızdan son derece değerlidir. En azından potansiyel gücünüzün farkına varırsınız. Kaos içinde olduğunuz konuları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Sizin açınızdan nelerin önemli ve gereksiz olduğunu tespit edebilirsiniz. Korkularınıza rağmen risk almanız gerektiğini bilirsiniz.Detayları fark ederek değerlendirmeye alır, hayatınızla ilgili yeni bir karar verebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak bu dolunay doğal olarak yaşamınızı ilgilendiren her alanda belli bir değişimin işareti gibidir. Yuvanızla alakalı mevzuları da aydınlatıcı (belirleyici) olan bu oluşumu değerlendirirken dikkat etmeniz gereken noktaların başında, endişeli, saplantılı, eleştirel tavırlar içinde olmamanız, kendinizi bir kurban gibi hissetmemeniz önemlidir. Meydana gelebilecek değişimlerin, gelişiminizi tamamlamanız ve yeniden hayata katılmanız adına gerekli olduğunu kabullenirseniz, hayat size beklediğiniz güzellikleri verebilir. Yeter ki kaçışta bulunmayın, hayatı kucaklayın ve pozitif düşünmeye çalışın. Unutmayınız ki, inanmak başarmanın yarısıdır.

Reklam
Reklam

Akrep

Sevgili Akrepler, yeni haftamız saat 22:26 Başak burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Dolunay ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konuları tekrar gözden geçirmenizi gerektiricidir. Hayatınıza çekidüzen vermeniz adına önemli olan bu deneyimleri güce dönüştürmenin sırrı, kuruntulu davranmamak, içinde bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirerek, neler yapmanız gerektiğini tespit etmektir. Gerek hedefleriniz ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda bir yandan kaçış gösterirken diğer yandan bağımlılıklarınızın esiri olmamaya lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız ağır, önünüzde kocaman bir hayat duruyor.

Kimi zaman aşkla terbiye olurken bazen hedeflerinizin ne kadar doğru olup olmadığıyla imtihan edilebilirsiniz. Kimi zaman yeter diye bağırmak gelir içinizden lakin hep ilerlemek durumundasınız. Geçmiş ve gelecek arasında durduğunuz şu anki noktada ihtiyacınız olanları iyice belirlerseniz, hangi oluşum veya hangi engel karşınıza çıkarsa çıksın üstesinden gelebilirsiniz. Fakat siz kendinizden emin değilseniz o zaman tabii ki ayağınıza takılan bir minicik taş bile sizi yıldırabilir. Oysaki, gerçekçi olmanız gerekiyor. Her şeyi ama her şeyi lütfen iyice gözden geçiriniz.

Reklam
Reklam

Yay

Sevgili Yaylar yeni haftamız saat 22:26 Başak burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Dolunay mesleki konulardaki sorumluluklarınızı hatırlatabilir, üzerinizdeki baskıları arttırabilir, kimi zaman ani tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Bilgi ve tecrübenizden emin olduğunuz müddetçe yani kendinize güven duyduğunuz sürece Dolunayın ışığı altında bugüne dek göremediğiniz birçok ayrıntıyı fark edebilirsiniz. O nedenle kendinizden asla şüpheye düşmeyiniz. Aşırı endişeli tepkiler vermeyiniz. Üst pozisyonda bulunan kişilerle ilişkinizi olumlu ve ılımlı bir şekilde sürdürmeye çalışınız. Size artı görevler yükleyebilir, hatta yaptıklarınızı beğenmeyebilirler. İş yaşamınızda taşınması zor veya altından kalkılması oldukça güç görevlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kimi zaman ailenizle aranızda hiç istemediğiniz durumlar oluşabilir.

Çıkış noktası bulmakta zorlandığınızı bile düşünebilirsiniz. Bütün bunları başınıza gelecek kötü haller olarak görmek yerine, eksiklerim nedir, nasıl bir yol izlemeliyim, işlerimi nasıl bir düzen içinde dağılmadan yapabilirim, nerelerde yanlışım var hangi mevzularda yetersizim diyerek düşünür ve düzenlemelerde bulunursanız hiçbir oluşum, kişi veya durumun sizi rahatsız etmesine izin vermemiş olursunuz. Unutmayalım ki, gücünden şüphe eden insan, şüphelerinin gücü altında ezilir. O nedenle gereksiz isyanlardan, dağılmalardan uzak durunuz. Yaşadığınız gelişmeler ne olursa olsun, kendinizi asla bırakmayınız. Mücadelenizi sürdürünüz, sabırlı olunuz ve işlerinizde başarılı olabilmek için çok çalışınız.


Oğlak

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 22:26 Başak burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunay, eğitim hayatınız başta olmak üzere, mesleki ihtisas konularında, yayıncılık alanında, bulunduğunuz konumdaki yerinizi belirlemeniz adına yaşayabileceğiniz deneyimleri göstermektedir. Sizler bu etki altında yaşamınıza yeni bir yön çizmenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş, eğitim veya gönül meselelerinizle ilgili mevzular üzerinde etkili olması muhtemel Dolunayı güce dönüştürmenin yollarından biri, öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmak ve seçimlerinizi geleceğiniz adına düşünerek yapmaktır. Hayattan asla kopmayınız. Hedefinize varabilmek için tüm gücünüzle gayret ediniz. İnandığınız yolda karşınıza çıkabilecek engellerde pes etmek yerine, amacınıza odaklanarak mücadelenizi sürdürünüz. Öyle seçimler yapınız ki, daha sonra pişmanlık duymanız mümkün olmasın. Yurtdışı faaliyetleriniz, seyahatleriniz, uzak şehirlerde bulunan yakınlarınız ve yabancılarla alakalı temaslarınız açısından bazı gelişmeler meydana gelebilir.

Şu anki durumunuz kafanızın içindeki gerçeklerle örtüşmüyor olabilir. Hatta bu kadar çalışmanıza, çaba sarf etmenize rağmen hala aynı noktada durduğunu düşünenleriniz olabilir. Fakat ne olursa olsun umudunuzu kaybetmemeniz gerektiğini bilmelisiniz. İletişiminizi güçlü tutunuz ve öncülük gücünüzü kaybetmeyiniz. Temaslarınızı sürdürünüz, güçlü insanlarla bir arada olmaya çalışınız, gereksiz isyanlardan ve sanki hiç umudunuz kalmamış gibi pes etmelerden uzak durunuz. Hiç kimse çaresiz değildir. Her gecenin bir sabahı olduğuna göre, her inişin de mutlaka bir çıkışı vardır. Yeter ki saplantılı düşünmeyelim ve inancımızı güçlü tutalım. Her şey yoluna mutlaka girecektir.


Kova

Sevgili Kovalar, yeni haftamız saat 22:26 Başak burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Borç ve alacaklarınız, finansal ve manevi kazanımlarınız, giderleriniz, bütçenizin tanzimiyle ilgili her mevzuda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Dolunay zamanları bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Ekilenlerin toplanma vaktidir. Yani hasat mevsimidir. Daha önce yaptığınız girişimlerin, planlamaların, projelerin sonuçlarını görebilme anıdır. İşinizden kazandığınız paranın veya başkalarıyla olan ortaklıklarınızın maddi anlamında geldiği son durumu anlamanızı sağlayıcıdır. Bu önemli oluşumu güçlü bir şekilde değerlendirmek için, son derece akılcı düşünmek, endişeli ve şüpheli duygulardan uzak durmak lazımdır. Gelirinize göre bütçenizi ayarlamanız, meydana gelebilecek uyarıları iyiliğiniz adına düşünerek değerlendirmeniz gayet önemli ve faydalıdır.Dolunayı problemlerinizi görebilmeniz ve düzeltebilmeniz anlamında bir projektör gibi düşününüz.

Onun aydınlığı altında aksayan noktaları tespit edebilir, bundan sonrasında daha dikkatli olabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi yeniden kurmanızı sağlayacak bazı değişimler meydana gelse de, bunlar sizin lehinize gelişebilir. Bazı kişilerle bir araya gelerek düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Hiç ummadığınız kişiler sizin aleyhinize kararlar alabilirler. O yüzden lütfen sakin olunuz. Soğukkanlılığınızı muhafaza ediniz. Ani bir şekilde ve fevri davranarak, güzel sonuçlanabilecek durumları bozmayınız. Her şeye kusur bulmayınız, akılcı düşünmeye çalışınız. Karşınıza çıkabilecek fırsatları incelemeden kararlar almayınız.


Balık

Sevgili Balıklar yeni haftamız saat 22:26 Başak burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Dolunay, karşı cinsle olan ilişkiniz başta olmak üzere, iş ortaklığı, sözleşme ve kontratlar, yasal davalarınızla ilgili geniş bir yelpazede etkisini hissedeceğiniz güçlü bir oluşumdur. Bizleri sınayabilir, kendimizi ve içinde bulunduğumuz durumu net olarak görebilmemizi sağlar. Sizler bu yansıma altında, partnerinizle aranızdaki veya genel olarak ilişki anlamındaki her türlü detayı tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Eğer aranızdaki sevgi bağı güçlü ise ve sizi birbirinize kadersel olarak bağlayan durumlar söz konusu ise, bu Dolunay yeni bir oluşumun simgesi anlamına gelebilir. Yani bir bitiş yaşanır fakat bu yeni bir başlangıcın oluşması için gerekli olan bir durumdur.

Eğer ilişkiniz bugüne dek sorunlar içinde devam etmişse, problemlerin düzeltilmesi mümkün değilse ve her şeyden önemlisi aranızdaki sevgi, saygı ve güven üçlüsünde zedelenmeler varsa, yolunuz ve amaçlarınız birbirinizden farklıysa, tek taraflı bir çabayla ayakta duruyorsa biliniz ki bu Dolunay sizi fazlasıyla zorlayabilir. Bu türden ilişkileri finiş noktasına getirebilir. Benim tavsiyem öncelikle hem kendinizi hem de partnerinizi lütfen gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Ayrıca, iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili sorumluluklarınızın ağır yükü altında asla pes etmeden, tek başınıza bile olsanız ayakta durmanız gerektiğini biliniz. Moralinizi hiçbir şeyin bozmaması için hayali değil, gerçekleri merkez alarak düşününüz. Bağımlılıklarınızın esiri olmayınız. Beraberliğiniz ve her alandaki faaliyetleriniz adına öncelikle kendinize olan sorumluluğunuzu unutmayınız. Yaşadığınız gelişmelerin, karmanız gereği olduğunu düşünerek inancınızı ayakta tutmaya çalışınız.