Başak: Her Şeyin Başı Bilgi, Kaynağı Ise Kitaptır

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, bilginin kaynağının kitap olduğunu belirterek, bu kaynaktan nemalanmak...

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, bilginin kaynağının kitap olduğunu belirterek, bu kaynaktan nemalanmak için de raflardan indirilmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan Şerife Bacı Kız Meslek Lisesi'nde drama salonu, kıyafet bankası ve kütüphanenin açılış törenine katılan Beşak, okul yöneticilerinden çalışmalarına yönelik bilgi alıp, öğretmenlerle masa tenisi oynadı. Yemekhaneye geçen Başak, çıkan yemeği inceleyip öğrencilerle yemek yedi.

Daha sonra sırayla drama salonu, kıyafet bankası ve kütüphanenin açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Başak, öğrencilere de önemli tavsiyelerde bulundu: "Her şeyin başı bilgidir. Bilginin kaynağı ise kitaptır. Kitaplar raflarda kalmasın, içerisindeki bilgileri beyinlerinize taşıyın. Öğrenme isteğiniz artsın. Kendinize niçin, nasıl, neden sorularını devamlı sorun. Bu soruların cevapları kitaplarda gizlidir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: