Başak Koleji bahar şenliği düzenledi

Başak Kolejinin geleneksel hale getirdiği Bahar Şenliği, yine renkli ve cıvıl cıvıl görüntülere sahne oldu.

Tüm Başak Koleji öğrencilerinin oyuna ve eğlenceye doyduğu şenlikte palyaçolar ve bir çok şişme oyuncak çocukların büyük ilgisini çekti. Okul öğrencileri kadar Comenius Programı kapsamında Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesine gelen yabancı konuklarında ağırlandığı şenlikte okul velileri ve öğretmenlerde oldukça eğlenceli dakikalar yaşadı.

Afacan Park organizasyonu ile gerçekleştirilen bahar şenliğinde yabancı konuklar spor salonunda beden eğitimi öğretmeni eşliğinde step yapıp, okul bahçesindeki golf sahasında golf oynadılar. Okulun hazırlamış olduğu ege bölgesi yemeği keşkek ,pilav ve ayran ikramıyla çok mutlu oldular.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin serbest kıyafet ile geldikleri şenlikte dans yarışmaları şenliğe renk kattı. Geç saatlere kadar büyük kaydırak, büyük oyun parkı, tırmanma duvarı, dekatlon, sumo, tekli tranbolin, çekme basket, rodeo ve langırt masaları öğrencilerle dolup taştı. Velilerinde katılımı ile ismine uygun bir şekilde şenlik havasında geçti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz