Başak Traktör'de Hedef Yılda 100 Bin Traktör Üretmek

Başak Traktör Fabrikası Genel Müdürü Arif Kaya, 3 yıl içerisinde yıllık ortalama 10 bin traktör...

Başak Traktör Fabrikası Genel Müdürü Arif Kaya, 3 yıl içerisinde yıllık ortalama 10 bin traktör üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u ziyaret eden Başak Traktör Fabrikası’nın yeni Genel Müdürü Arif Kaya, montaj kapasitelerini artırarak, endüstriyel çalışan bir fabrika hedeflediklerini ifade etti. Kısa sürede istihdam kapasitelerini ikiye katladıklarını kaydeden Kaya, "Üretimimiz arttıkça istihdam da artacak. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde hedefimiz yıllık ortalama 10 bin traktör üretmek.” dedi.

Reklam
Reklam

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SANKO’nun, Başak Traktör Fabrikası’nı almasının, bölgeye ayrı bir vizyon ve heyecan getirerek katkı sağladığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: