Başakpınar Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti

Kayseri Birinci Amatör Küme A Grubu lideri Başakpınar Belediyespor ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak bir üst lige çıkmayı garantiledi.Medet Avşar Birinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden ve dün oynadığı maçta Yerköyspor’u 5-1 gibi farklı mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Başakpınar Belediyespor maç sonu büyük sevinç yaşadı.2018-2019 sezonunda Süper Amatör Küme’den Birinci Amatör Küme’ye düşen ve bir sezon aradan sonra 2019-2020 sezonunda yeniden Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye yükselen Başakpınar Belediyespor kalan son 3 haftaya prestij için çıkacak.Sezon başından bugün kadar oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ile şampiyonluğu hak eden Mavi-Beyazlılar A Grubunda 15 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Kayseri Birinci Amatör Küme A Grubu lideri Başakpınar Belediyespor ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak bir üst lige çıkmayı garantiledi.
Medet Avşar Birinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden ve dün oynadığı maçta Yerköyspor’u 5-1 gibi farklı mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Başakpınar Belediyespor maç sonu büyük sevinç yaşadı.
2018-2019 sezonunda Süper Amatör Küme’den Birinci Amatör Küme’ye düşen ve bir sezon aradan sonra 2019-2020 sezonunda yeniden Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye yükselen Başakpınar Belediyespor kalan son 3 haftaya prestij için çıkacak.
Sezon başından bugün kadar oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ile şampiyonluğu hak eden Mavi-Beyazlılar A Grubunda 15 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 38 puanla A Grubunda zirvede yer alan Başakpınar Belediyespor üçüncü sırada yer alan Erciyes Reşadiye Gençlikspor ile arasında tam 10 puan fark bulunuyor. Başakpınar Belediyespor’un ardından A Grubundan bir üst lige çıkacak takım ise son 3 haftada belli olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz