Başakşehir-Karabükspor maçı canlı yayınla Lig Tv'de

Süper Lig'de 19. hafta Başakşehir-Karabükspor maçıyla başlıyor. Sezonun flaş ekiplerinden Başakşehir, sahasında Karabükspor'u konuk edecek. Saat 20.00'da başlayacak Başakşehir-Karabükspor karşılaşmasını hakem İlker Meral yönetecek. Maç Lig Tv'den canlı yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası Başakşehir-Karabükspor maçıyla açılacak. Bu sezon oynadığı futbolla takdir toplayan Başakşehir, İstanbul'da Karabükspor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmada hakem İlker Meral düdük çalacak. Hakan Yemişken ve İbrahim Bozbey ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. Başakşehir-Karabükspor maçını canlı yayınla Lig Tv ekrana getirecek.

BAŞAKŞEHİR-KARABÜKSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

SAAT: 20.00

Reklam
Reklam

YAYIN: Lig Tv

STAT: Başakşehir Fatih Terim

HAKEMLER: İlker Meral, Hakan Yemişken, İbrahim Bozbey

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Alexandru Epureanu, Ferhat Öztorun, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Doka Madueira, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Marcio Mossoro, Rajko Rotman, Semih Şentürk

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

KARABÜKSPOR: Boy Waterman, Emre Güngör, Emre Özkan, Murat Akça, Tanju Kayhan, Abdou Razack Traore, Erkan Kaş, Furkan Özçal, Musa Çağıran, Samba Sow, Valentin Viola

TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir, bu sezon oynadığı karşılaşmada üstün bir performans ortaya koyarak iyi sonuçlar aldı. Ligde Bursaspor, Trabzonspor gibi takımları geride bırakarak 4. sıraya yerleşen Başakşehir, 18 maçta 31 puan topladı. Hafta içinde Türkiye Kupası'nda sahasında Karabükspor'a kaybeden Başakşehir, buna rağmen gruptan çıkmayı başardı. Başakşehir rakibiyle bu kez ligde karşılaşacak. Sakat ve cezalı bir futbolcusu bulunmayan Başakşehir, bu maça eksiksiz çıkacak.

Reklam
Reklam

Büyük umutlarla başladığı sezonda ligde beklediği sonuçları almayı başaramayan Karabükspor, 18 haftanın geride kaldığı ligde 17. sırada, düşme potasının içinde yer alıyor. Hafta içinde Başakşehir'i Türkiye Kupası'nda mağlup eden ve bu sonuçla grubu ilk sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen Karabükspor'da moraller yüksek ve ligde de rakibine üstünlük kurmak ve 5 hafta sonra yeniden kazanmak istiyor. Bu sezon deplasmanda yalnızca Rizespor'u yenebilen Karabükspor'un bu anlamda istatistikleri oldukça kötü durumda. Bu karşılaşmada Karabükspor'da Larrys Mabiala ve Erdem Özgenç gibi savunmanın iki önemli ismi forma giyemeyecek.

Bu sezon ligde iki takım arasında oynanan ilk maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Ardından kupada oynanan maçlardan biri 2-2 berabere biterken, son maçı Karabükspor 2-1 kazandı.