Başakşehir'de Uyuşturucu Operasyondu

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK / İstanbul DHA Başakşehir'de polis, kahvehanelere ve metruk binalara uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Polis köpeğinin de kullanıldığı baskında çok

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK / İstanbul DHA
Başakşehir'de polis, kahvehanelere ve metruk binalara uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Polis köpeğinin de kullanıldığı baskında çok sayıda ekip görev aldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede bulunan metruk binalara ve kahvehanelere uyuşturucu baskını düzenledi. Çok sayıda polisin görev aldığı operasonlar sırasında, kahvehanedeki kişiler tek tek aranarak kimlik kontrolünden geçirildi.
Polis köpeğinin de kullanıldığı baskınlarda ekipler, metruk binaları ve şüpheli görülen araçları didik didik aradı. Operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Baskında gözaltına alınanlar da oldu.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
------------------------
-Polis ekiplerinin kahvehaneye girişi
-Buradaki kişilerin aranması
-Kimlik kontrolünden detay görüntü
-Polis köpeğinden görüntüler
-Köpeğin çevreyi araması
-Metruk binaların aranması
-Bir aracın aranmasından detay görüntü
-Genel görüntüler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: