Başakşehir'de Zekai Tunca Konseri

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği’nin yorumcusu Zekai Tunca sahne alırken, Kayaşehir’de...

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği’nin yorumcusu Zekai Tunca sahne alırken, Kayaşehir’de Grup Dergah, Sular Vadisi’nde ise Mehteran konseri ilgiyle izlendi.

Zekai Tunca konser öncesi yaptığı açıklamada, "Uzun senedir Başakşehir'de Ramazan etkinliklerine katılıyorum. Her yaştan dinleyiciye seslenme fırsatı buluyorum. Her türün bir dinleyicisi vardır, salt ona gider ama bu tarz organizasyonlarda ailece gelip dinliyorlar, özellikle gençlere de dinletme fırsatı yakalamış oluyoruz. Bu bakımdan belediyelerin diğer hizmetleri dışında bu etkinlikleri çok değerli bir hizmet olarak görüyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çocuk etkinliklerinin ardından sahne alan Mehmet Ziya Demirbaş (Ziya Hafız), Bekir Çiçek, Ahmet Bahadır Canbaz, İsmail Demirbaş ve arkadaşlarından oluşan Grup Dergâh, Kayaşehirliler için Türkçe, Farsça, Kürtçe ve Arapça sevilen ilahilerini seslendirdi. Sular Vasisi’nde ise Mehteran Konseri 35 kişilik ekiple sahne aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: