Başarı Bilim Lisesi Galibiyetle Başladı

Manavgat İlçe Okul Sporları Organizasyonu Tertip Komitesi tarafından düzenlenen ve 12 takımın mücadele ettiği 2012-2013...

Manavgat İlçe Okul Sporları Organizasyonu Tertip Komitesi tarafından düzenlenen ve 12 takımın mücadele ettiği 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Genç Erkekler Voleybol İlçe Birinciliği müsabakalarında Başarı Bilim Lisesi, Şelale Lisesi, Endüstri Meslek ve İmam Hatip Lisesi ilk maçlarını galibiyetle tamamladı.

Müsabakalara yarın oynanacak olan IMKB Ticaret Meslek Lisesi- Çağlayan Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek lisesi-Manavgat Lisesi, Turizm Otelcilik-Bahçeşehir lisesi, Evrenseki Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi- Şelale Lisesi maçlarıyla devam edecek. Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor salonundaki İlk karşılaşma saat 09.00’da başlayacak.

Reklam
Reklam

Manavgat Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonunda günün ilk müsabakası Şelale Lisesi ile Anadolu Lisesi arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Şelale Lisesi 2-1 kazandı. Günün ikinci maçı 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında açılan Başarı Bilim Lisesi ile IMKB Ticaret Meslek Lisesi arasında oynandı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Başarı Bilim Lisesi maçı 2-0 kazandı. Günün diğer maçlarında Endüstri Meslek Lisesi, Kemer Fatma Turgut şen Anadolu Lisesi’ni, Anadolu İmam-Hatip Lisesi de Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ni aynı sonuçla 2-1 mağlup etmeyi başardılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: