Başarı Müdürlük Getirdi

Kütahya Simav’a bağlı Karacahisar İlköğretim Okulu öğrencileri bu yıl Denizli, Kayseri ve Uşak’ta 100 Temel...

Kütahya Simav’a bağlı Karacahisar İlköğretim Okulu öğrencileri bu yıl Denizli, Kayseri ve Uşak’ta 100 Temel Eser Okuma ve Matematik dalında katıldıkları çeşitli yarışmalarda önemli dereceler elde ederek adını tüm Türkiye’ye duyurdu.

Okulun başarısında 27 yıllık deneyim ve tecrübeye sahip okul müdürü Ahmet Yazar’ın önemli katkıları oldu.

Okul Müdürü Ahmet Yazar yönetimindeki Karacahisar İlköğretim Okulunun başarısını takibe alan Milli Eğitim Bakanlığı, evli ve 2 çocuk babası Yazar’ı Burdur’un Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atadı.

Reklam
Reklam

3 yıldır görev yaptığı Karacahisar İlköğretim Okulundaki mesai arkadaşları ve öğrenci velileri vedalaşan Yazar yeni görevine başlamak üzere bu gün Simav’dan ayrıldı.

Karacahisar İlköğretim Okulunun bu yıl elde ettiği başarıda öğretmen, idareci, veli ve yerel yöneticilerin kendilerine sağladıkları maddi ve manevi desteklerin önemli katkısı bulunduğuna vurgu yapan Yazar, “Başarı sadece bana ait değildir. Başarının sırrı öğretmen, öğrenci, veli ve yerel yöneticilerin el ele vermesinden kaynaklanmıştır. Bize bu hususta maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Yüksel Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Şirikçi, Beldemizin çok değerli Belediye Başkanı Ali Tekel, öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

3 yıl boyunca severek ve isteyerek çalıştığı Karacahisar İlköğretim Okulu ve beldeden ayrılmanın kendisine çok güç geldiğini ifade eden Yazar, “Çok sevdiğim Karacahisar beldesi ve Simav’dan ayrılmak çok güç. Ancak verilen görevi Türkiye’nin neresinde olursa olsun en iyi bir şekilde yerine getirmek bizim asli görevimiz. Simavlı hemşerilerim şunu iyi bilsinler. Artık onların Burdur’un şirin ilçesi Bucak’ta açık bir kapıları mevcut” dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Yazar’dan boşalan Karacahisar İlköğretim Okulu Müdürlüğüne okulun Müdür Yardımcısı Suat Hayri Erkul’un atandığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz