Başarı Ödüllendirildi

Düzce Valisi Adnan Yılmaz başarılı öğretmenleri ödüllendirdi.Düzce Valiliği konferans salonunda düzenlenen tören geniş katılımla yapıldı....

Düzce Valisi Adnan Yılmaz başarılı öğretmenleri ödüllendirdi.

Düzce Valiliği konferans salonunda düzenlenen tören geniş katılımla yapıldı. Vali Adnan Yılmaz öğretmen ve idarecilere belgelerini tek verdi.

Belge dağıtımından sonra bir konuşma yapan Vali Yılmaz, “Bugün Düzce’nin geleceğini inşa edecek rehberimiz, mimarlarımız öğretmenlerimizin üstün başarı belgelerini Vali olarak vermekten dolayı çok mutluyum. Eğer Düzce eğitimde hak ettiği yere ulaşacaksa bu öğretmenlerimizin gayret ve çabası sayesindedir. Öğretmenler ilimizin baş tacı. Düzce çok şanslı böyle öğretmenlere sahip olduğu için. SBS’de 41. sıradayız. Meslek liseleri arasında da Türkiye 4.sü. Öğretmenlerimizin gayret ve çabasıyla tüm alanlarda Türkiye’nin ilk 10’unda yer alacağımıza inanıyorum. Çünkü başarılı, inançlı ve idealist bir eğitim kadrosuna sahibiz. Bundan sonra da dur durak bilmemelisiniz. Çocuklarımızı Türkiye okuyor Düzce okuyor kampanyasıyla taçlandırıp kampanyaya güç vermeniz lazım. Okullarımız 2. evimiz olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Adnan Yılmaz, herkesi gönül elçisi olmaya davet ederek, “Gönül elçileri projesinde hanımlarımızın gayretiyle 13. sıraya yükseldik. Koruyucu ailede de 160 evladımızdan 54’ü aileleriyle buluşmak üzereler. Öğretmenlerimiz sevgi evlerini ziyaret ederek oradaki çocuklarımıza kitap okuyabilir. Öğrencilerimiz arkadaşları ile sevgi evlerinde zaman geçirebilir. Önemsediğim için söylüyorum. İstiyorum ki Düzce’de bu güzellikten nasibini alsın. 12 çocuğumuzu da aileleri ile buluşturduk. Öğretmenlerimiz ile 346 bin nüfuslu Düzce’nin her kesimine ulaşabilir ve bu projeyi anlatabiliriz diye düşünüyorum. Ben inanıyorum” diye konuştu.

Vali Yılmaz şunları söyledi; “Eğitim altyapısını oluşturabilirsek değerli öğretmenlerimiz, gayretli kamu çalışanlarımızla biz Düzce’nin yaşam standardını yükseltiriz. Herkes Düzce’nin güzelliğinden bahseder. 2013 yılında 430 derslik programa alınmış, bu eğitime verdiğimiz önemi gösteriyor.”

Vali Yılmaz konuşmanın ardından başarılı eğitimciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: